Om oss

Över 220.000 kunder
i hela Norden

VM Sverige AB är en norsk hälsokostleverantör som etablerades 2009. Inom löpet av de sista tio åren har vi vuxit fram till ett av Nordens ledande aktörer, med över 220.000 kunder i hela Norden.

Vitamail har fyra gånger vunnit kundservicepriset “Bäst i test”.

Våra duktiga kundbehandlare har god kunskap om produkterna, svarar mer än gärna på dina frågor, och hittar alltid den bästa lösningen för dig.

Kontakta oss

Telefon:  018-800 8383  (mån-fre kl. 10-16)

Epost:  kundservice@vitamail.se

Logga in på dina kundsidor

Använd våra kundsidor för att ha full kontroll över dina abonnemang.

Råvaror av högsta kvalitet

BeautyBeans innehåller enbart naturliga råvaror, hämtat från de bästa och renaste källorna som är tillgängligt på marknaden.

Alltid färska produkter

Med nya leveranser varannan månad förhindrar du att dina kosttillskott blir gamla och går ut ur datum. Vi har också strikta rutiner för hur länge produkter kan lagras före leverans.

Inga extra kostnader

Alla försändelser skickas direkt från oss och hem till din brevlåda. Därmed kan vi ge dig ett bättre pris, och du slipper extra kostnader.

Extra kvalitetsäkerhet med analyser från tredje parter

När du köper ett kosttillskott från Vitamail ska du kunna lita på att produkten följer högsta standard för kvalitet. Därför kontrolleras och analyseras BeautyBeans av en oberoende tredjepart.

Deras uppgift är att verifiera så att:
  • Innehållet i produkten är av hög kvalitet
  • Faktiskt innehåll matchar innehållsförteckningen

Säker och bra produktion som uppfyller krav från GMP

Våra produkter ska vara naturliga, effektiva och säkra att använda. Därför tillverkas BeautyBeans enligt GMP-standarden.

Vad är GMP?

Good Manufacturing Practice (GMP) är ett internationellt regelverk med riktlinjer som säkerställer att produkter tillverkas och kontrolleras i enlighet med mycket strikta kvalitetskrav.